Wie ben ik

Vanaf het begin van mijn loopbaan ben ik geïnteresseerd in “wat een mens beweegt” of juist 'wat maakt dat beweging stagneert'. Aandacht voor de hele persoon staat centraal, een persoonlijke aanpak op maat is de kern van de manier waarop ik graag werk. Een goed begin start met het in kaart brengen hoe de klacht deel uit maakt van uw dagelijks leven en hoe u daar mee omgaat.  Daarnaast is het nodig om te weten wat voor u belangrijk is om weer beter te kunnen functioneren thuis, op uw werk of tijdens sporten/bewegen. Daarom is een onderzoek belangrijk, samen kijken we naar uw houding en de manier waarop u beweegt en maken we een plan van aanpak.

Bewustwording vormt de sleutel tot verandering, het aanpassen van de manier waarop u beweegt of de manier waarop u omgaat met uw klachten helpt u om klachten te verhelpen, te verminderen of te voorkomen.   


Mijn specialisaties zijn;  slaapproblematiek, overbelastingsklachten en/of  stress gerelateerde klachten die zich lichamelijk uiten zoals hoofdpijn,  hyperventilatie,  nek-en schouderklachten, lage rugklachten, klachten rondom zwangerschap en bevalling. Daarnaast ben ik gespecialiseerd voor de behandeling van mensen met chronische pijnklachten voor meer informatie zie www.netwerkchronischepijn.nl 

Met behulp van oefentherapie Mensendieck krijgt u inzicht in het ontstaan van uw klachten maar vooral ook wat u zelf kunt doen om deze klachten te verminderen, te voorkomen en/of er beter mee te leren omgaan.


Sinds medio 2019 werk ik naast mijn locatie op de Luijbenstraat óók op Centrum de Dieze op het Werfpad.                                          De samenwerking met collega’s met andere disciplines maakt het mogelijk onze behandelingen op elkaar af te stemmen.

 

Oefentherapie is gericht op het wegnemen van klachten, door het bewust worden en doorbreken van gewoontes in houding en beweging

Related Articles

Ontspanning

Werkwijze

U & Mensendieck